Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля, запознайте се с условията за използване на нашия сайт. Моля, ако не сте съгласни напълно с някои от посочените клаузи не използвайте този сайт. Ползвайки този уеб сайт Вие автоматично декларирате съгласието си с тези условия. Fishingindustry.bg си запазва правото за промяна на тези условия по всяко време.

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТОКИТЕ

Fishingindustry.bg публикува описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, продажната цена, с включен ДДС, информация за начините за плащане и доставка.
Fishingindustry.bg не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на стоката.

 ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА СТОКИ

Fishingindustry.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Fishingindustry.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите, платени от клиента, ако има такива.
Fishingindustry.bg си запазва правото да прави всякакви промоции и отстъпки за своите клиенти.
Всички цени в сайта са в български лева и с включен ДДС.

 КАК СЕ ПОРЪЧВА?

За да направите поръчка е необходимо да изберете продукт/и и да ги добавите в кошницата. След това ще се появи прозорец, за да се уверите, че всички изискани продукти са добавени. Ако всичко е наред, натиснете бутона "завърши поръчката", който ще ви препрати към секцията с данни и начин/и на плащане.
След успешно завършена поръчка, ще получите имейл за потвърждение, в случай че имате проблем, моля свържете се на имейл office@fishingindustry.bg или на тел.  +359 882 447 441 .

 ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

 Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти.
 При покупка на стойност над 99.99 лв, клиентът ползва 5% отстъпка.
Забележка:Отстъпката важи само за артикули, които не са в промоция или не са с намалена цена.Ако клиентът е закупил стока, надхвърляща дадената цена, отстъпка от 5% процента се прави само на артикулите, които са на реална цена, ако има такива.
 При покупка на стойност над 199.99 лв, клиентът ползва 8% отстъпка.
Забележка:Отстъпката важи само за артикули, които не са в промоция или не са с намалена цена.Ако клиентът е закупил стока, надхвърляща дадената цена, отстъпка от 8% процента се прави само на артикулите, които са на реална цена, ако има такива.
 При покупка на стойност над 299.89 лв, клиентът ползва 10% отстъпка.
Забележка:Отстъпката важи само за артикули, които не са в промоция или не са с намалена цена.Ако клиентът е закупил стока, надхвърляща дадената цена, отстъпка от 10% процента се прави само на артикулите, които са на реална цена, ако има такива.
 При покупка на стойност над 399.99 лв, клиентът ползва 13% отстъпка.
Забележка:Отстъпката важи само за артикули, които не са в промоция или не са с намалена цена.Ако клиентът е закупил стока, надхвърляща дадената цена, отстъпка от 13% процента се прави само на артикулите, които са на реална цена, ако има такива.

 ДОСТАВКА

 Продуктите, които клиентът поръчва в електронния магазин на Фишинг Индъстри, се доставят до офис на Еконт или до адрес след изрично описано в графа "коментар".
 При поръчки он-лайн, клиентът получава имейл за потвърждаване на поръчката. Информация относно доставката, клиентът може да получи на телефон: +359 882 447 441 или на e-mail адрес: office@fishingindustry.bg

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.
Поръчки направени след 15.30 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.При всеки случай всичко ще бъде изяснено предварително с клиента.


 ВЪЗМОЖНИ ПРИЧИНИ ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

 Изпълнението на поръчката може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
 1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ще бъде установен контакт с клиента в най-кратък срок.
 2. Не е извършено плащане или забавяне на плащането от страна на клиента. В тези случаи поръчката няма да бъде изпълнена, докато не се осъществи плащането. Изключение прави случаят, в който е избран начин на плащане при доставка (с наложен платеж).
 3. Клиентът е посочил грешен или непълен адрес за доставка и/ или не е посочил представител, който да получи поръчката. В този случай Fishingindustry.bg се опитва да се свърже с клиента на посочения телефон или e-mail (ако са посочени такива и са верни) и уточнява условията, при които ще бъде потвърдена и извършена поръчката.
 4. Липса на телефон за контакт с клиента. Поръчката няма да бъде задвижена, поради невъзможност за потвърждаването й.
 При възникване на проблеми с доставката по вина на магазина, всички допълнителни разходи са за сметка на магазина. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на клиента.

 НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът плаща дължимата сума на куриера, както и цената на доставката (ако има такава).
 2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната от Fishingindustry.bg банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

 ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

 Клиентът има право да откаже да получи заявената от него стока, когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед, при транспортиране стоката или опаковката й е била нарушена и цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
 Клиентът, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й, след като изпрати изявление за отказ от сключения договор до Fishingindustry.bg и в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
 При получаване на пратката, клиентът следва да провери съдържанието на пакета за съответствие на изпратената стока с подадената заявка.
При констатирани нарушения във външния вид на стоката, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.
 При евентуален отказ от поръчаната стока, сумата ще бъде възстановена на клиента в рамките на 7 работни дни.

ДРУГИ

 При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочените телефони, e-mail, формата за обратна връзка и адреса за кореспонденция.
Риболовни принадлежности
Откажи