Поръчкa и Доставка

С написаното по долу ще се опитаме да ви запознаем с условията за поръчка и доставка от нашият онлайн магазин fishingindustry.bg.

Приемане на поръчки:
Поръчки в онлайн магазин fishingindustry.bg се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително.Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. По - изключение за наши лоялни и редовни клиенти могат да се изпълняват и в Събота, но само след предварителна уговорка.Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждаване на поръчки:
За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.
Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите:

- вид и количество на изпращаната стока;
- сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;
- ден на доставката;

Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес.Доставките се извършват посредством нея, като може да са до конретен офис или точен адрес.

Срок за получаване на доставката:
Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.
Поръчки направени след 15.30 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.При всеки случай всичко ще бъде изяснено предварително с клиента.

Условия при по - голяма поръчка:
• При поръчка до 69.89лв доставката се заплаща от получателя.


• При поръчка на стойност над 69.89лв и тегло до 2кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка:Задължително условие е, поръчката трябва да е до 2 кг.• При поръчка на стойност над 169.89 лв и тегло до 5кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка: Задължително условие е, поръчката трябва да е до 5 кг.


• При поръчка на стойност над 269.89 лв и тегло до 8кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка: Задължително условие е, поръчката трябва да е до 8 кг.

 

•• Продуктите в промоция не влизат в опцията безплатна доставка.Теглото на продуктите е упоменато в тяхното описание и е приблизително точно, за да може сами да изчислите какво тегло ще бъде поръчката Ви.

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера.

Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави констативен протокол от куриера.

Риболовни принадлежности
Откажи