CPK Wafter Vulcan 3D

CPK Wafter Vulcan 3D

Продуктов код: 7957

11.00 лв

CPK Wafter Vulcan 3D 12mm Critic Echilibrat са иновативна вариация на критично балансирани примамки за кука. Това ги прави идеални за широк спектър от ситуации за риболов на шаран.

На първо място, тъй като те ще намалят тежестта на куката, CPK Wafter Vulcan 3D Critical Balanced 12mm значително ще подобрят механиката на монтажите.

На второ място, благодарение на ярките цветове и силните аромати, CPK Wafters Vulcan 3D ще предават неустоим хранителен сигнал. Освен това, половината от тях са импрегнирани със специален 3D дип. Така, те ще генерират флуоресцентен ароматен облак, невъзможен за пренебрегване дори от най-мнителните шарани.

Тези отлични характеристики препоръчват тези нови вафтери с форма на вулкан за бързи риболовни излети. Перфектни за риболов с метод фидер хранилки, PVA стикове или PVA торбички, както и за всички ситуации, които изискват дискретно представяне и повишена атрактивност.

Новите CPK Wafter Vulcan 3D лафтери могат да се ползват при различни популярни монтажи – German Rig, Snowman или при обикновен монтаж на косъм.

Предлагат се в бурканче с чисто тегло около  32гр. с вариации на аромати, размера 12мм, два цвята в опаковка.

Това е стръв, която има плаваемост между дънната стръв и поп ъп, предназначена да противодейства на тежестта на куката. Тъй като е “неутрална” стръв, когато една риба се храни около нея, тя ще се издигне по-бързо от стандартната дънна стръв в устата на рибата, което води до повече закачени риби.

Taзи стръв в ĸoмбинaция c избраната от Bac ĸyĸa ще направи една превъзходна презентация без усложнения. Πpocтo нанижете лафтера върху избрания от Bac монтаж и оставете теглото на Baшaтa ĸyĸa да създаде ĸpитичнo балансирана ĸoмбинaция. Дори и най-малката кука няма да се повдигне от дъното – лафтерите са по-леки от водата. Всъщност лафтерът „плува” на дъното.

Захранки

Критично балансиранa стръв (wafters)

SOLAR TACKLEESPKORUMSTICKY BAITSHOBO ARMOURCARP PRONASH TACKLEPROLOGICALLTECH COPPENS
Риболовни принадлежности
Откажи