Дип MG Robin Red
Дип MG Robin RedДип MG Robin RedДип MG Robin RedДип MG Robin RedДип MG Robin RedДип MG Robin RedДип MG Robin Red

Дип MG Robin Red

Продуктов код: 7272

9.20 лв

ATTRACT PLUS - Дип създаден на Robin Red основа с аромат Атракт Плюс, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

BELACHAN - Дип създаден на Robin Red основа с аромат белашан (ферментирали скариди), като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

FRANKFURTER SPICY - Дип създаден на Robin Red основа с аромат пикантен франкфуртер, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

MONSTER CRAB - Дип създаден на Robin Red основа с аромат голям рак, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

SQUID & OCTOPUS & STRAWBERRY - Дип създаден на Robin Red основа с аромат калмар, октопод и ягода, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

SQUID & OCTOPUS & CRANBERRY - Дип създаден на Robin Red основа с аромат калмар, октопод и боровинка, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

SQUID & OCTOPUS & PLUM - Дип създаден на Robin Red основа с аромат калмар, октопод и слива, като е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Дипът придава допълнителна ефективност на топчетата за стръв и се основава на смес от хранителни течности, които съдържат същите атрактанти, които са част от рецептата за бойли със специален пикантен вкус. Не разтапя PVA. Формата на капачката на бутилката, ви позволява да сложите дори една капка върху захранката, PVA торбата или стръвта.

Захранки

Дипове и атрактори

RIDGEMONKEYMUNCH BAITSSPOMBCPK CARP & MOREALLTECH COPPENSSELECT BAITSRON THOMPSONDAIWASOLAR
Риболовни принадлежности
Откажи