CC Moore Liquid Bloodworm Compound

CC Moore Liquid Bloodworm Compound

Продуктов код: 5049

29.50 лв

Този невероятно успешен продукт за риболов, разтворим във вода, съдържа кръвен червей, протеини и стимуланти, които много се допълват и подобряват.
Той доставя всички най- ефективни атракционни свойства на кръвоносни червеи, което позволява на рибарите да ги използват в много различни примамки за риболов.
С безпроблемен, естествен хранителен профил течният екстракт от червеи се използва перфектно приPVA торбички за риболов, като в същото време е идеално подходящ за използване като примамка за риболов, която се накисва, за да осигури допълнително привличане.
Внимателно изчислената плътност на този продукт за риболов гарантира, че процентът от течностите "прегръща" езерото,  докато останалата част се разпръсва през слоевете на водата, издърпвайки рибата надолу върху закътаната зона.
Течният екстракт от кръвен червей е невероятно универсален и прави чудесно допълнение към протеиновите топчета и частиците за риболов, както и че е единственият привлекател на течности впротеиновите топчета.
Потопете или натопете каквито и да било прихванати куки за риболов в екстракта от течни кръвни телца, за да им дадете опустошителен тласък на атрактанти.
Чистото използване на екстракт от течни кръвни телца в PVA торбички създава обширен облак от хранителни вещества.
Течна добавка за риболов CC Moore Liquid Bloodworm Extract се предлага в опаковка от 500 мл.

Захранки

Дипове и атрактори

Най - нови

SHAKESPEAREPRESTON INNOVATIONSTRAKKERMITERSON FISHINGFOXAVID CARPMATRIX TACKLERIDGEMONKEYKORDA
Риболовни принадлежности
Откажи