Влакно Korda Carp Line

Влакно Korda Carp Line

Продуктов код: 395

35.20 лв

Ако търсите здраво, надеждно влакно, което няма да ви струва "Земята", тогава Carp Line определено е за вас!

По време на тестовете Carp Line се превърна в любимец на тези, които имаха честта да работят с него, включително Elliott Грей и сега това е неговия първи избор, когато трябва да прави риболов с моно.

Korda Carp Line е сред най-издръжливите линии на пазара. Може да го използвате във всяка ситуация, дори където плевелите и дънерите влезнат в играта, то трябва категорично да бъде вашият първи избор за влакно, което да навиете на макарата.

То ще се справи с плевелите, чакълести дъна и мидите по-добре от повечето линии. Потъва добре, дори подобрява това си качество след няколко използвания. Притежава слетло зелен цвят, който се съчетава добре с повечето езерни дъна и е трудно забележимо дори в чиста вода.

Притежава качества за добър кастинг и дава много висока здравина на възел. Ниската му разтегливост Ви позволява да усетите всяка част на дъното и винаги да знаете къде е попаднал вашия монтаж.

Damian Clarke, който е участвал в проектирането на линията, ентусиазирано казва: "С много от нашите продукти, особено риболовните влакна, ние работим с едни от най-добрите производители в света."

Korda Carp Line се предлага в опаковка от 1000м и следните размери:

   - 0,28мм - 8lb - 3.63кг
   - 0.30мм - 10lb - 4.54кг
   - 0.35мм - 12lb - 5,44кг
   - 0.40мм - 15lb - 6.80кг
  

Влакна

Монофилни

HOBO ARMOURSOLAR TACKLEKORDACARP PROCOLMICMITERSON FISHINGPRESTON INNOVATIONSALLTECH COPPENSMUNCH BAITS
Риболовни принадлежности
Откажи