Дип Течна Добавка-CC Moore Feedstim XP 500ml.
Дип Течна Добавка-CC Moore Feedstim XP 500ml.

Дип Течна Добавка-CC Moore Feedstim XP 500ml.

Продуктов код: 3792

29.50 лв

   Описание

  Най-добрият течен стимулант за хранене на рибата.

Тази феноменална течност прави големи вълни на британската и европейската риболовна сцена още от излизането си. Проектиран за използване със всички примамки от бойли до земни примамки, той е бил толкова ефективен в целия риболовен спектър, че ние и много други вярваме, че е най-добрият стимулатор за хранене на риба.

Начинът, по който работи, е да стимулира хеморецепторите на рибата, за да я мотивира да се храни, подобно на някои храни и подобрители на вкусовите качества на хората и други животни. Естествените подобрители са комбинирани с група от незаменими аминокиселини в такъв профил, който почти гарантира, че рибата ще снабдява с хранителни вещества (и ограничаващи аминокиселините), от които те се нуждаят, но често се оказват много трудни за набавяне в естествената им среда, особено в моменти от година, когато естествените храни са по-малко обилни или дори напълно липсват. Този двустранен подход за привличане означава, че рибата ще вземе примамките, които включват тази течност, или от стимулиране на вкуса чрез водоразтворими атрактори, асоциация на вкуса от приятно изживяване на яденето на примамки, които го съдържат в миналото, или в резултат на тя осигурява необходимите хранителни вещества, които не са налични другаде в естественото местообитание на рибата.

Установихме, че тази течност е изключително ефективна, когато се използва с хранителни примамки, но тя наистина създава удължено усилване на привличането, когато се използва с методите, смесите от частици, пелети, , спод и земята. Подходящ е за употреба в pva и редовно привлича риба към кукички, които са били във водата само за няколко минути.

По време на продължителни тестови периоди и няколко години употреба видяхме доста потресаващи резултати, постигнати от риболовците, използващи тази течност за риболов на мачове, удоволствие и риболов на екземпляри (на повечето видове) в много форми на представяне на стръв.

Буквално стотици риболовци (включително всеки член на екипа на CCM), които са били свидетели на изключителната сила на дърпане на този продукт, сега го смятат за жизненоважна част от представянето на стръвта.

Ако все още не сте опитвали този продукт, вие наистина не осъзнавате какво ви липсва.

Захранки

Дипове и атрактори

KATRAN FISHING LINECPK CARP & MOREAVID CARPCOLMICDAIWAGURU TACKLEMIDDYSHAKESPEARETRAKKER
Риболовни принадлежности
Откажи